HOME O NAMA / KONTAKT      
OBJAŠNJENJA / SAVETI
ChAIRS.RS

AKCIJA - vaša najpovoljnija kupovina

Iako se polako približavamo i prihvatamo trendove sa zapada, naš region i dalje zaostaje po pitanju odnosa trgovaca i potrošača. Činjenica je da potrošači nisu zaštićeni u dovoljnoj meri i da veliki procenat ovdašnjih trgovaca ne radi na negovanju svojih klijenata. Postoji mnogo načina kojima bi se ovaj odnos mogao unaprediti i to unapređivanje bi trebalo da bude konstantan proces u kom bi trgovac na osnovu reakcija potrošača mogao mnogo toga da nauči.

Da li je to kroz pogodnosti za klijente koji su već kupovali nešto od proizvoda ranije, kroz kvalitetnu podršku za sve nedoumice, kroz lojalti programe ili akcije, sve navedeno predstavlja unapređenje odnosa koji pominjemo što dovodi razvoju međusobnog poverenja od kog će svi imati koristi.

Unapređenje odnosa sa našim kupcima

Naša kompanija se trudi da bude na usluzi potrošačima jer smo svesni da bi bez njih teško bili tu gde jesmo. Imamo timove koji se trude da omoguće kvalitetnu komunikaciju sa potrošačima, bilo da im je potreban savet ili informacija u vezi izbora nekog od naših proizvoda, bilo da nas kontaktiraju u vezi sa reklamacijama ili bilo kojom drugom nedoumicom. Trudimo se da korisnike koji prate situaciju u našoj prodavnici nagradimo akcijama na naše proizvode. Kvalitetne stolice i fotelje za decu i odrasle čije su cene već pristupačne, akcijama koje učestalo imamo postaju još povoljnije za kupovinu zainteresovanih klijenata.

Specijalna akcijska ponuda za lojalne potrošače

Na našem online shop-u specijalno je dizajnirana ova stranica, na kojoj možete pronaći izdvojene sve proizvode koji su datom momentu na akciji. To je naš način da pokažemo koliko su nam potrošači bitni, a na Vama je da se interesujete i posećujete redovno našu stranicu sa proizvodima na akciji jer ćete na taj način biti u toku sa tekućim akcijama i naći naše proizvode po povoljnijim cenama od uobičajenih.

Ne zaboravite, mi smo tu zbog Vas. Odaberite proizvod koji želite i mi ćemo ga isporučiti u propisanom roku sa garancijom koja će Vam omogućiti eventualnu reklamaciju ukoliko to bude potrebno.